Podsumowanie roku 2019!

To był dla mnie wyjątkowy rok ❤, pełen zmian i odważnych decyzji. Dziękuję wszystkim tym, którzy są ze mną i tym, którzy dołączyli do Naszej niszowej, ale jakże zaangażowanej społeczności ❤🙏 budującej świadomość 💪 społeczną na temat jednego z najbardziej inrerdyscplinarnych zagadnień współczesnej medycyny ➡️ stanów zakrzepowo – zatorowych ❗

Jestem niesamowicie szczęśliwa, czerpię ogromną przyjemność z wszystkiego, co robię, mam wokół siebie wspaniałych ludzi ❤Przełomowym momentem było ujawnienie się i pewnie do dzisiaj siedziałabym w ukruciu po drugiej stronie wirtualnego świata💻, gdyby nie @lekarz_alan Dziękuję Ci za to ❤🙏

Moja nominacja na Ambasadora Światowego Dnia Zakrzepicy 2019 to niewątpliwie jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu ❤ Dziękuję Zespołowi @worldthrombosisday i @isth_official ❤❤🙏 🙏

Oczywiście zdarzają się smutne momenty, gorsze chwile, problemy zdrowotne ➡️ trzeba nauczyć się akceptować sinusoidę życia i to, że raz jest lepiej, raz gorzej. Ważne, że po każdym takim spadku życiowej formy ta sinusoida leci jeszcze wyżej w górę💪👍 Porażki, niepowodzenia i smutki też muszą się przytrafiać. Prawda

Co przyniesie Nowy Rok ⁉️ Od stycznia na pewno rozpoczynam przygotowania do kongresu w Mediolanie. Nowe wyzwania, nowe cele, projekty, współprace i decyzje. Już zaczynam planowanie, uruchomione zostały pewne procedury administracyjne🏫, dlatego czekam i myślę, że lada chwila już Was trochę zaskoczę 🤗

Chciałabym wszystkim Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia, niech w nadchodzącym roku 2020 szczęście i pomyślność Wam stale towarzyszy 😍 Oby spełniły się wszystkie Wasze marzenia 🌈❗❗

Szampańskiej zabawy 🎆i oczywista oczywistość dużo zdrowia ❗❤

Ciekawa jestem jakie to Wy macie plany i życzenia na Nowy Rok ⁉️