#OpaskiTrombofilia

Spersonalizowane opaski własnego projektu, dzięki którym promowaliśmy informację o trombofilii i żylnej chorobie zakrzepowo - zatorowej w społeczeństwie i wśród lekarzy. Akcja cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem. Rozdaliśmy 100 darmowych opasek, które ufundował sponsor. Opaski były fotografowane, udostępniane na prywatnych profilach w mediach społecznościowych.

Wspólnymi siłami dbamy o to, żeby Nasze działania trafiały do jak najszerszego grona odbiorców i wywołały reakcję mającą na celu promowanie ww. informacji.

Dziękujemy za aktywne uczestnictwo w akcji i dzielenie się swoimi zdjęciami!

Kilka słów od uczestników akcji

#OpaskiTrombofilia
format_quote

„Serdecznie podziękowania w kierunku sponsora za dobre serce , może kiedyś właśnie dzięki tej opasce ktoś z nas chorych dostanie kolejną szanse od życia”  ~ Paulina